2010.04.07/Pólus Center

Nagy örömömre szolgál, hogy a Cortesi-s lányok nagyon kedvesek. Minden reggel nyitás előtt mosolyogva, kedvesen szolgálnak ki. Nagyon finom kávét főznek! Nagyon pozitív élmény manapság ilyen jó vendéglátással találkozni! Üdvözlettel

2010.05.15/Mammut II. Bevásárlóközpont

Ezúton szeretnék köszönetet mondani az üzletben dolgozó hölgyelnek, akik nem mindennapi, udvarias, figyelmes kiszolgálásukkal megszépítették, jobbá tették a napunkat! A mai rohanó, elidegenedett világunkban nagyon fontosnak tartom, hogy figyeljünk egymásra! Szeretem érezni, hogy amíg elfogyasztom a kávémat, kellemes légkörben vagyok! A két kolleganő mindent tud, amit a kereskedelemről, vendéglátásról kell. Ezek az értékek kiveszőfélben vannak. Erősíteni kell, megbecsülni ezeket az embereket, akik így viselkednek!  Köszönettel

2010.07.01/Mom-Park Bevásárlóközpont

Több mint 10 éve ide járok vásárolni, s nem csupán az üzlet közelsége tett törzsvásárlóvá, hanem a jelen eladók közvetlensége, kedvessége, segítőkészsége, mely számomra mindennapos igénnyé vált. A hipermarketek világában jól esik a személyes közvetlenség, márpedig ők itt ezt közvetítik. Ehhez persze megfelelő választék is párosul és így ezeket a tényezőket figyelembe véve az üzlet, és benne az eladók stabil ponttá váltak a mindennapi életemben!

2010.08.28/Nyíregyháza Interspar

Szinte megnyitása óta törzsvásárlója vagyok az üzletnek. Ennek oka a rendkívül kedves, udvarias, figyelmes és gyors kiszolgálás, és a mindig friss, ízletes sütemények. A mai szolgáltatásban példaértékű dolgok ezek. Úgyhogy továbbra is vásárlójuk maradok! Köszönöm!

2010.08.29./Nyíregyháza Interspar

A szívélyes kiszolgálás mellett, remek a Cappuccino (talán finomabb is, mint Olaszországban) Köszönjük szépen! Szeretnénk még sokáig ilyen kiszolgálásban részesülni!

2010.10.19/Mom-Park

Már több éve itt vásárolok, és ezúton is szeretném kifejezni az elégedettségem. Itt kedvesek és segítőkészek! Csak így tovább!
2011.01.18/Sibrik

Tisztelt Vezetőség! Gratulálni szeretnék az üzlethez és a kollegákhoz! A reggeli Melange a nap fénypontja! Finom, szép, fantasztikus! A hölgyek pedig nagyon kedvesek! Csak így tovább! Mindig szívesen jövök ide!